אודות Via Style by Anna Nisenman Ltd 

ב־Via Style  אנו מחויבים לפתרונות מתקדמים לטיפוח העור שמובילים לתוצאות אמיתיות ונראות לעין. החברה הוקמה על ידי אנה ניסנמן — מומחית בעלת ניסיון של למעלה מעשור בתחום הקוסמטיקה המקצועית. מאז ועד היום, צמחנו מקליניקה קטנה למותג מקצועי המוכר ונמכר לאלפי לקוחות ברחבי העולם.

המסע שלנו החל בשנת 2010 מתוך חזון ברור: לפתח מוצרים דרמו־קוסמטיים יעילים במיוחד, המבוססים על מדע מתקדם, ומסייעים לכל אחת ואחד להגיע לעור בריא, חיוני וזוהר. כיום, Via Style מפתחת פורמולות עוצמתיות המבוססות על חומצות פעולות בריכוז גבוה – עם מיקוד בטיפול באקנה, פיגמנטציה והזדקנות העור.

החזון שלנו

להיות גורם מוביל בטיפוח עור מקצועי, תוך שילוב בין מדע דרמטולוגי לפתרונות ביתיים מתקדמים — כל זאת תוך שמירה על סטנדרטים בלתי מתפשרים של יעילות, בטיחות ושקיפות.

המשימה שלנו

לפתח פתרונות דרמו־קוסמטיים עוצמתיים המשלבים חדשנות מדעית עם ידע מקצועי עמוק – כדי לאפשר לכל אדם ליהנות מעור בריא וזוהר בכל שלב בחיים.

התמחות וחדשנות

  • עברנו מקליניקה פיזית לפלטפורמה אונליין גלובלית עם פתרונות קוסמטיים בהתאמה מקצועית.
  • יצרנו ליין מקצועי המבוסס על רכיבים פעילים בריכוז גבוה – לתוצאות שלא מתפשרות.
  • ליווינו בהצלחה מעל 50,000 לקוחות בדרך לעור מטופח ובריא.

כל מוצרי  Via Style מפותחים ומיוצרים בישראל, בהתאם לתקנים המחמירים ביותר. כל פורמולה עוברת בדיקות איכות קפדניות ואושרה על ידי משרד הבריאות — להבטחת יעילות ובטיחות מרבית.

ב־ Via Style אנו מגשרים בין טיפולים קוסמטיים מקצועיים לבין שגרת הטיפוח הביתית – כדי להנגיש תוצאות ברמה קלינית לכל אחת ואחד.

להשאיר פרטים על מנת שנוכל לחזור אליך:

אבל הכי חשוב - עזרנו ליותר מ־50,000 לקוחות להיפטר מבעיות עור ולהרגיש מושכים, צעירים ובטוחים בעצמם.

אבל נתחיל מההתחלה

לבד בארץ זרה

נולדתי בסמארה – עיר קטנה ברוסיה, למשפחה רגילה כמו אלפי אחרות. עד גיל 14 לא הייתי שונה משאר הילדים. ואז, אחרי שצלחתי את כל מבחני בית הספר וגם שורת בדיקות פסיכולוגיות, עברתי לבדי לישראל. ילדה בת 15. לבד לגמרי.

מאותו רגע – חיי השתנו מהקצה אל הקצה. גרתי ולמדתי במשך 3 שנים בפנימייה סגורה. לקרוא לזה אתגר יהיה אנדרסטייטמנט, אבל הרצון לבנות לעצמי עתיד חדש ומשמעותי בארץ החדשה – ייבש כל דמעה.

בישראל סיימתי שני תארים אקדמיים, התחתנתי עם גבר מדהים, הבאתי לעולם שלושה ילדים נפלאים… וחיזקתי את התשוקה שלי להיות קוסמטיקאית מקצועית שמגשימה חלומות – ועוזרת לנשים להרגיש יפות.

מ־26 מ״ר לקליניקה מקצועית בישראל

כשפתחתי את הקליניקה הראשונה שלי – היה לי רק קצת ידע, הרבה אמונה, וחלום גדול. חילקתי פליירים ברחוב. פחדתי שלא אצליח לשלם שכר דירה. והשקעתי 1000% בטיפול הראשון שלי – כאילו זו לקוחה לחיים.

האנרגיה חסרת המנוחה שלי, והרצון להבין לעומק איך הגוף והעור עובדים – הניבו תוצאות מדהימות.

הלקוחות סמכו עליי. המליצו לחברות. הקשיבו להמלצות שלי. וכשהגיע הרגע לגדול – הקליניקה כבר הייתה מלאה.

אבל מבחינתי, זה עדיין לא הספיק.

מקוסמטיקאית – למפתחת קוסמטיקה

בעבודתי עם לקוחות הבנתי: מוצרי המדף הרגילים פשוט לא מספקים את הסחורה.
העור משתפר – אבל לא באמת נבנה.
אקנה נעלם – אבל חוזר.
כתמים כהים – רק מטושטשים, לא נעלמים.

הבנתי שזו לא אשמת העור – זו הבעיה במוצרים. הם פשוט לא היו אפקטיביים. הם לא הצליחו להעניק את מה שהלקוחות – ואני – ציפינו לקבל.

 

אז החלטתי להתחיל לייצר מוצרים אפקטיביים באמת – עם ריכוז גבוה של חומצות פעילות – שיטפלו באקנה, בפוסט-אקנה, בפיגמנטציה, ובשינויים הקשורים לגיל.
והם באמת עושים את העבודה!

הריכוז הגבוה של החומצות מעניק תוצאה ב־100% מהמקרים.
כן, קראת נכון – אין לי אפילו ביקורת שלילית אחת.
וזה לא סיסמה – זו עובדה.

הסוד טמון בגישה המקיפה שלי ובאיכות של מוצרי הטיפוח שפיתחתי.
כל מוצר ומוצר מיוצר כאן, בישראל, עובר בדיקות קפדניות, ומאושר על ידי משרד הבריאות.
כי בישראל אי אפשר לייצר קוסמטיקה אחרת – זה חייב להיות בטוח, אפקטיבי ומוכח.

 

למה אנו מתכוונים בשיטת עשה זאת בעצמך ?

כאשר אתן מזמינות מוצרים של Via Style , את מקבלת לא רק מוצרים – אלא ממש טיפול קוסמטי ביתי, שכולל:

אנו תמיד זמינים לשאלות שלכן – גם לגבי ברור הנחיות השימש, וגם במידת הצורך לבצע תיקון והתאמה בשגרת הטיפוח שלך.

המוצרים שלנו הם הבייבי שלנו ולכן אנו תמיד עם העין על התוצאה שלך.
אנחנו כאן תמיד לשרותכן כדי לאפשר להזמין את מוצרנו כאן באתר – מכל מקום בעולם שבו את נמצאת.

 
 
 

שגרת טיפוח ביתית

במהלך שנות העבודה שלנו צברנו ידע עצום וטיפים ייחודיים לטיפוח העור – כאלה שפשוט עובדים.
בנוסף למוצרים עוצמתיים במיוחד, פיתחה אנה ניסנמן את שיטת "Mesoforte" – שיטה ייחודית לחידוש והצערת העור.

המשלבת טכניקות לניקוז לימפטי, עיסוי אנטי-אייג'ינג, טיפולי "חום-קור", ועוד שיטות קוסמטיות שכל אישה יכולה לבצע בעצמה.

בקורסים ובוובינרים שאנה ניסנמן מעבירה אונליין – היא מלמדת איך ניתן לטפל בעצמך ביעילות מקסימלית, בהנאה, ובאפס עלויות – וכל זה מהנוחות של ביתך.

אנו משוכנעים שקוסמטיקה זה לא רק קרמים ומסכות. אלה חלק מהאופי הנשי, שתמיד מצריך להראות הכי טוב ובכל מצב כדי להנות מביטחון עצמי גבוה. ואת זה ניתן להשיג על ידי שילוב המוצרים שלנו ביחד עם גישת טיפוח עצמי חכמה שאותה ניתן ליישם לבד בביתך.